Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σουάρες μπορεί να μείνει ελεύθερος με μυστική ρήτρα

Ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με την AS, μπορεί να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω μυστικής ρήτρας στο συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει για δύο χρόνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σουάρες μπορεί να μείνει ελεύθερος με μυστική ρήτρα

H ισπανική εφημερίδα AS αποκαλύπτει σήμερα (16/2) τη μυστική ρήτρα στο συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που επιτρέπει στον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό να αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει για δύο χρόνια.

«Δεν θέλαμε να έχουμε έναν ποδοσφαιριστή αυτού του επιπέδου χωρίς να είναι πλήρως αφοσιωμένος», ανέφεραν οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν ρωτήθηκαν σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Σουάρες, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις που είχε κάνει η Marca στις 22 Ιανουαρίου.

Ο Λουίς Σουάρες με 16 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στην ισπανική La Liga και δηλώνει ευχαριστημένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτη, μία ομάδα που τον εξέπληξε ευχάριστα από τότε που έφτασε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο των Μαδριλένων. Έτσι κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Ουρουγουανός, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι έχει την επιλογή να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.