Λίβερπουλ: Πανό στήριξης των οπαδών στον Κλοπ

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της Λίβερπουλ, οι οπαδοί των «κόκκινων» έδειξαν την στήριξή τους στον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ με πανό έξω από το «Άνφιλντ». Τι είπε ο Γερμανός τεχνικός για τις φήμες περί αποχώρησης.

Λίβερπουλ: Πανό στήριξης των οπαδών στον Κλοπ

Τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του προπονητή τους στην Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εξέφρασαν οι οπαδοί των «κόκκινων», παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα σε Premier League και Κύπελλο Αγγλίας.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αποκλείστηκε πρόωρα από το Κύπελλο με την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ και στο πρωτάθλημα συνεχίζει την… ελεύθερη πτώση του και μετράει τρεις σερί ήττες στα τελευταία παιχνίδια που τον οδηγούν στην (διαφαινόμενη) απώλεια του τίτλου.

Φίλοι των «κόκκινων», λοιπόν, συγκεντρώθηκαν έξω από το «Άνφιλντ» και ανάρτησαν πανό με το οποίο εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Γερμανό τεχνικό που έγραφε «Γιούργκεν Κλοπ YNWA» (You Never Walk Alone).

Σημειώνεται, επίσης, πως τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν στην Βρετανία και φήμες περί αποχώρησης του Κλοπ από τον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας, λόγω της αρνητικής πορείας της ομάδας την τρέχουσα περίοδο.

Πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως η διοίκηση των «κόκκινων» έχει διαψεύσει οποιοδήποτε σενάριο περί αλλαγής στην τεχνική της ηγεσία, ενώ θέση στο συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο 53χρονος προπονητής, λέγοντας:

«Τι ακούστηκε; Ότι μπορεί να φύγω; Με απέλυσαν ή μπορώ να φύγω μόνος μου; Ε, λοιπόν, δεν ισχύει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν χρειάζομαι διάλειμμα».

Όσο για το πανό των οπαδών, υπογράμμισε: «Το πανό είναι ωραίο, προφανώς. Δεν είναι απαραίτητο. Δεν νιώθω ότι χρειάζομαι ειδική στήριξη αυτή τη στιγμή. Αλλά μου αρέσει, είναι πολύ ωραίο».