«Νοκ άουτ», ξανά, ο Καρβαχάλ...

Στην επανεμφάνιση του μετά από 7 ματς της Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην Βαλένθια, ο Ντάνι Καρβαχάλ, έμεινε στο γήπεδο μόλις 25 λεπτά πριν υποτροπιάσει. Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα

«Νοκ άουτ», ξανά, ο Καρβαχάλ...

Μετά από 7 ματς απουσίας, λόγω τραυματισμού, ο Ντάνι Καρβαχάλ επέστρεψε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Βαλένθια, αλλά ο Ισπανός, διεθνής, ακραίος αμυντικός δεν έμεινε στο γήπεδο παρά για 25 λεπτά αφού αποχώρησε με νέο πρόβλημα στο ίδιο σημείο.

Ο 29χρονος μπακ των «μερένγκες», που ήταν βασικός από τον Ζιντάν, αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, τελικά, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πως αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στον δεξιό του μηρό.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Καρβαχάλ - που την τρέχουσα σεζόν ήταν στα... πιτς ήδη 100 μέρες κι έχει παίξει 12 από τα 31 ματς της ομάδας του - αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, ακόμη, χάνοντας, μεταξύ άλλων, το πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League.

Ο τραυματισμός του έρχεται να προστεθεί σ' εκείνους των Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Αζάρ, Οντριοθόλα, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε, Μαρσέλο.