Μπακασέτας: Ο ήρωας της Τραμπζονσπόρ σκοράρει για την οικογένειά του και τον Θεό

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει πετύχει με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ 3 γκολ σε 288 λεπτά, σε 4 αγώνες σε 13 ημέρες.

Μπακασέτας: Ο ήρωας της Τραμπζονσπόρ σκοράρει για την οικογένειά του και τον Θεό

Ήρωας της Τραμπζονσπόρ ο Τάσος Μπακασέτας, κατάφερε χθες να σκοράρει για τρίτο στη σειρά παιχνίδι, χαρίζοντας τη νίκη (1-0) στην ομάδα του επί της Γκαζιάντεπσπορ των Σα Πίντο και Κέβιν Μιραλάς.
Πλέον ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έχει σημειώσει 3 γκολ σε 288 λεπτά, σε 4 αγώνες σε 13 ημέρες.

«Έχω σημειώσει 3 γκολ. Ξεκίνησα πολύ καλά με την ομάδα μου. Όλοι γνωρίζουν, οι αρχές είναι σημαντικές σε μία μεγάλη ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι η Τραμπζονσπόρ κερδίζει το ένα μετά το άλλο παιχνίδι. Προσβλέπουμε στο μέλλον με περισσότερη ελπίδα», τόνισε ο Μπακασέτας.

«Όλα τα γκολ είναι αφιερωμένα στον Θεό. Είναι αυτός που μου δίνει υγεία. Όπως επίσης στην οικογένειά μου, που είναι πάντα μαζί μου», πρόσθεσε.

Ο Μπακασέτας, τον οποίο η Τραμπζονσπόρ απέκτησε από την Αλάνιασπορ αντί 3 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έφτασε στη Τραπεζούντα το πρωί του Σαββάτου (30.1), δύο ημέρες πριν από το τέλος των μεταγραφών, έπαιξε τον πρώτο του αγώνα εναντίον της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, περνώντας σαν αλλαγή (62’ αντί του Οζντεμίρ).

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στον αγώνα με τη Ντενιζλίσπορ, ήταν στην 11αδα και έφερε τη νίκη σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας του, ενώ αγωνίστηκε και κόντρα στη Μαλάτιασπορ (1-2), βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 50ό λεπτό.

Η Τραμπζονσπόρ έχει ένα αήττητο σερί με 8 νίκες και 1 ισοπαλία στους 9 τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, είναι 4η με 45 βαθμούς, έξι λιγότερους από την Γαλατασαράι.