Ντεν Χάαγκ-PSV Αϊντχόφεν 2-2: Σμιντ: «Χάσαμε πολλά γκολ, κάναμε δυο λάθη»

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ μίλησε μετά το 2-2 στη Χάγη για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση και τα δυο αμυντικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του.

Ντεν Χάαγκ-PSV Αϊντχόφεν 2-2: Σμιντ: «Χάσαμε πολλά γκολ, κάναμε δυο λάθη»

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των "32" του Europa League η PSV Αϊντχόφεν έμεινε στο 2-2 με την προτελευταία της βαθμολογίας Ντεν Χάαγκ.

Ντεν Χάαγκ-PSV Αϊντχόφεν 2-2: Ψυχρολουσία πριν τον Ολυμπιακό (vids)

Η PSV τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 34 τελικές προσπάθειες και κατοχή της μπάλας 72%. Αλλά ενώ προηγήθηκε 2-1 δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ δεν είχε παράπονα από την απόδοση των παικτών του. Ωστόσο δεν μπορούσε να καταλάβει και ο ίδιος πώς η PSV δεν έφυγε νικήτρια από τη Χάγη.

«Δημιουργήσαμε πολλές εξαιρετικές ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν δυνατοί στην πίεση. Είχαμε τα πάντα υπό έλεγχο, αλλά στο τέλος τα χαλάσαμε», είπε ο Σμίντ.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες Θα έπρεπε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Δεχθήκαμε επίσης δύο γκολ στα οποία κάναμε απλά λάθη. Αλλά αυτό είναι επίσης μέρος του παιχνιδιού»

Ο Γερμανός τεχνικός δεν ήθελε να τα ρίξει στην κακή τύχη. «Όταν έχεις τόσες πολλές ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις πιο πολύ. Σήμερα δεν ήμασταν αρκετά καλοί στον τομέα αυτό. Από την άλλη ο τερματοφύλακας έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι».

Ο Σμιντ δεν ανησυχεί ενόψει της συνέχειας. «Φυσικά κάναμε λάθη και στα δύο γκολ, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Μόνο το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον αγώνα για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα» κατέληξε.