Ντεν Χάαγκ-PSV Αϊντχόφεν 2-2: Ψυχρολουσία πριν τον Ολυμπιακό (vids)

Η PSV Αϊντχόφεν έμεινε στο 2-2 στην αναμέτρηση με την Ντεν Χάαγκ από την οποία δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το μυαλό στον Ολυμπιακό ο Σμιντ.

Ντεν Χάαγκ-PSV Αϊντχόφεν 2-2: Ψυχρολουσία πριν τον Ολυμπιακό (vids)

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των "32" του Europa League και η PSV Αϊντχόφεν έμεινε στο 2-2 με την προτελευταία της βαθμολογίας Ντεν Χάαγκ. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Άγιαξ νικήσει τη Χέρακλες σε λίγη ώρα τότε η Αϊντχόφεν θα μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα ένα ματς περισσότερο από την ομάδα του Άμστερνταμ.

Ο Ρότζερ Σμιντ, πάντως έδειξε να έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό, αφού κράτησε εκτός παίκτες όπως ο Γκέτσε, ο Ντάμφρις και ο Ιχατάρεν. Γι' αυτό και μετά το παιχνίδι με την Ντεν Χάαγκ δέχεται σκληρή κριτική για τις επιλογές του και για την πολύ σημαντική απώλεια βαθμών.

Πάντως πρόκειται για ένα ματς που ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Ντεν Χάαγκ ο Φράισλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η PSV τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 34 τελικές προσπάθειες και κατοχή της μπάλας 72%, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την προτελευταία της κατάταξης. Η Αϊντχόφεν ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο, αλλά αποδείχτηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη.

Στο 21' ο Μαξ αστόχησε σε πέναλτι και στο 27' ο ποδοσφαιριστής που υπέπεσε στην παράβαση, ο Αντεκάνιε έκανε το 1-0 βρίσκοντας ένα τεράστιο κενό στο κέντρο της άμυνας της PSV. Στο 51' ο Μάλεν έκανε το 1-1 και στο 76' ο ίδιος παίκτης το 1-2. Αυτό δεν ήταν αρκετό για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού που στο 90+3 δέχτηκε ένα υπέροχο γκολ από τον Κράμερ με ανάποδο ψαλίδι.

PSV Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Τέζε, Μπαουμγκράτι (75' Ντάμφρις), Μποσκάλι, Μαξ, Τόμας (75' Τζούνιορ), Σανγκαρέ, Ροσάριο, Βέρτεσεν (61' Ιχατάρεν), Ζάχαβι (85' Γκουτιέρες), Μάλεν.

Δείτε το 2-2 στις καθυστερήσεις