Bundesliga: Χωρίς νικητή τα πέντε Σαββατιάτικα ματς! (highlights)

Εντός έδρας ισοπαλίες με σκορ 2-2 παραχώρησαν τόσο η Λεβερκούζεν όσο και η Ντόρτμουντ απέναντι στις σκληροτράχηλες Μάιντς και Χόφενχαϊμ αντίστοιχα. Δίχως νικητή κι οι άλλες τρεις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις! Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Χωρίς νικητή τα πέντε Σαββατιάτικα ματς! (highlights)

Μεγάλες εκπλήξεις επεφύλασσε η 21η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου έχασαν εκ νέου βαθμούς τόσο η Μπάγερ Λεβερκούζεν όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι «ασπιρίνες» προηγούνταν 2-0 της Μάιντς μέχρι το 89', ωστόσο με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο οι χαλκέντεροι φιλοξενούμενοι πήραν ανέλπιστη -και σπουδαία στην προσπάθειά τους για αποφυγή του υποβιβασμού- ισοπαλία με σκορ 2-2 στη «BayArena»!

Η δε Ντόρτμουντ χρειάστηκε ένα γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 81ο λεπτό προκειμένου να αποφύγει την ήττα υποδεχόμενη τη Χόφενχαϊμ, παραχωρώντας κι αυτή ισοπαλία με 2-2. Μάλιστα, οι Βεστφαλοί εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας και ως συνέπεια εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν!

Χωρίς νικητή έληξαν και τα παιχνίδια της Στουτγκάρδης κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου (1-1), όπως και της Βέρντερ Βρέμης με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ (0-0).

Λευκή ισοπαλία και στο τελευταίο χρονικά ματς στο Βερολίνιο μεταξύ της Ουνιόν και της Σάλκε συνεπώς δεν αναδείχθηκε νικητής στις Σαββατιάτικες ανα

Tην Παρασκευή 12/2

Στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Λειψία, έστω και με ματς περισσότερο.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga, οι «κόκκινοι ταύροι» επικράτησαν οριακά με σκορ 2-1 της Άουγκσμπουργκ, αφού παρότι προηγήθηκαν 2-0 στο α' ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 77' και... άγχωσαν τους γηπεδούχους, χωρίς πάντως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Το προφίλ της 21ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/2

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 2-1
(38' πέν. Όλμο, 43' Ενκουνκού - 77' πέν. Καλιγκιούρι)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 2-2
(14' Αλάριο, 84' Σικ - 89' Γκλάτσελ, 90'+2' Στέγκερ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 2-2
(24' Σάντσο, 81' Χάαλαντ - 31' Νταμπούρ, 51' Μπεμπού)

Στουτγκάρδη – Χέρτα Βερολίνου 1-1
(45'+1' Κάλαϊτζιτς - 82' Νετς)

Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ 0-0

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2

16.30: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία
19.00: Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2

21.30: Μπάγερν Μονάχου – Αρμίνια Μπίλεφελντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ