Φαβορί για την εθνική Γαλλίας ο Ζιντάν

Εφόσον αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάν από τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Φαβορί για την εθνική Γαλλίας ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι υπ΄ατμόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν είναι άλλος από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας.

Συγκεκριμένα αίσθηση προκάλεσε ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας Νοέλ Λε Γκρετ, σε σχέση με το μέλλον του «Ζιζού», αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε, έχρισε πρώτο επιλαχόντα τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει τους «Τρικολόρ».

Φυσικά αυτό προϋποθέτει πως ο Ντιντιέ Ντεσάν θα πρέπει να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Ισπανοί θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο, πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου των δύο πλευρών το 2022.

«Εάν ο Ντεσάν αποφασίσει να φύγει, ο πρώτος που θα δω θα είναι ο Ζιντάν. Έχω πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον Ζιντάν», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ανδρικού ποδοσφαίρου.