Τότεναμ: Ο Μουρίνιο «άδειασε» τον Μπέιλ!

Άλλα έγραψε ο Γκάρεθ Μπέιλ στο instagram, αλλά συνέβησαν στην πραγματικότητα και ο Ζοσέ Μουρίνιο βγήκε δημόσια να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση.

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο «άδειασε» τον Μπέιλ!

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι σχέσεις της Τότεναμ με τον Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ζοσέ Μουρίνο φαίνεται πως χάνει την ψυχραιμία και την υπομονή του με τον Ουαλό. Βγήκε και μίλησε δημόσια «αδειάζοντας» μάλιστα τον παίκτη του, για ένα σχόλιο που έκανε στο instagram.

Ο Μπέιλ, ο οποίος είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας καθώς τη μία είναι τραυματίας την άλλη δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, πριν τον αγώνα για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την Έβερτον πόσταρε ένα σχόλιο που ανέφερε ότι ευχαριστήθηκε μία «υπέροχη προπόνηση». Άπαντες κατάλαβαν ότι είναι έτοιμος να παίξει αλλά… δεν ήταν καν στον πάγκο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Παρασκευή (12/02), ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε «παραπλανητικό» το σχόλιο του Μπέιλ και τόνισε ότι ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, παρότι ο απεικονιστικός έλεγχος που υποβλήθηκε δεν έδειξε τραυματισμό.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι το σχόλιο του δημιούργησε μία αντίφαση με την πραγματικότητα. Από την έναρξη της περιόδου, σε σχέση με ό,τι κι αν συμβαίνει, προσπάθησα να μην βγάζω πράγματα προς τα έξω, αλλά ένιωσα ότι θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ίσως η ανάρτηση να μην ήταν δική του ευθύνη, δεν ξέρω... αλλά το σχόλιο έλεγε: "Μία υπέροχη προπόνηση", οπότε είμαι έτοιμος να πω ότι ήταν παντελώς λάθος».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισε: «Δεν αισθανόταν καλά (σ.σ. πριν το ματς με την Έβερτον), ζήτησε να κάνει μαγνητική, έπρεπε να το κάνει και αυτή δεν έδειξε τραυματισμό. Αλλά οι προπονητές, οι αθλητικοί επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στα συναισθήματα διότι τα συναισθήματα των παικτών είναι πιο σημαντικά από όλους μας, οπότε δεν ήταν έτοιμος για το παιχνίδι κι αυτό είναι τόσο απλό».