Λέστερ: Χάνει τη σεζόν ο Τζάστιν με ρήξη χιαστού συνδέσμου

Πρόωρο τέλος είχε η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος για τον Τζέιμς Τζάστιν της Λέστερ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Λέστερ: Χάνει τη σεζόν ο Τζάστιν με ρήξη χιαστού συνδέσμου

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε δυστυχώς ο τραυματισμός του Τζέιμς Τζάστιν στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (10/02) με την Μπράιτον, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

Σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (13/02) με τη Λίβερπουλ, ο 23χρονος αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Η απώλειά του είναι πάρα πολύ σημαντική για τις «αλεπούδες», καθώς δίνουν τη δική τους μάχη για μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ο Τζάστιν δεν είχε χάσει ούτε ένα λεπτό στους 23 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας. Παράλληλα, αποτελούσε ένα «εργαλείο» στη φαρέτρα του Ρότζερς, ο οποίος τον χρησιμοποιούσε σε πολλές θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεαρός μπακ είχε χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ, ως αριστερό μπακ, ως κεντρικός αμυντικός αλλά ακόμα και ως χαφ.