Σαλάχ: «Χαρούμενος για το βραβείο αλλά η ομάδα πάντα πρώτη»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ για ακόμη έναν μήνα αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της Λίβερπουλ αλλά ο Αιγύπτιος δεν χάρηκε για το βραβείο ιδιαίτερα, σε μια περίοδο όπου οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν θετικά αποτελέσματα.

Σαλάχ: «Χαρούμενος για το βραβείο αλλά η ομάδα πάντα πρώτη»

Ο Σαλάχ κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των «κόκκινων» για ακόμη έναν μήνα (Ιανουάριο) αφού είχε πάρει το ίδιο βραβείο και τον Δεκέμβριο, ενώ προηγουμένως το είχαν κερδίσει οι Μανέ (Σεπτέμβριος) και Ζότα (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

Μετά τη βράβευσή του, ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ και πρώτος σκόρερ της Premier League, είπε:

«Φυσικά είμαι χαρούμενος πού κέρδισα αυτό το βραβείο, όμως πάντα λέω ότι η ομάδα έρχεται πρώτη.

Είναι καλό να κερδίζεις τρόπαια ατομικά, όμως χρειάζεται να εστιάσουμε σε αυτή την περίοδο, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να προχωρήσουμε με τον σωστό τρόπο.

Νομίζω ότι ο προηγούμενος μήνας (Ιανουάριος) ήταν καλύτερος από κάποιους προηγούμενους, όμως χρειαζόμαστε ακόμα νίκες. Αυτό πού με κάνει χαρούμενο είναι να σκοράρω γκολ πού βοηθούν την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια.

Όμως αν σκοράρεις και η παρ’ όλα αυτά η ομάδα δεν κερδίζει, το συναίσθημα δεν είναι σπουδαίο. Οπότε χρειάζεται απλά να συνεχίσουμε, και προσπαθώ πάντα να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα.

Νομίζω ότι πάντα μας στηρίζουν, ειδικά όταν ερχόντουσαν στο Άνφιλντ. Τώρα όμως με τον COVID δε μπορούν να έρθουν, όμως είμαι σίγουρος ότι μας στηρίζουν πάντα.

Χρειάζεται να παραμείνουμε μαζί και να συνεχίσουμε, να κερδίσουμε παιχνίδια και να μείνουμε ο ένας με τον άλλο».