Ραφίνια: Προτάθηκε στη Μπόκα Τζούνιορς

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tycsports, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ραφίνια, προτάθηκε στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ραφίνια: Προτάθηκε στη Μπόκα Τζούνιορς

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tycsports, επικαλούμενη δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο Ραφίνια προτάθηκε στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο Βραζιλιάνος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναζητά τον επόμενα σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό δημοσίευμα η ομάδα της Αργεντινής εξακολουθεί να ψάχνει παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού τελειώνουν τα συμβόλαια των Χούλιο Μπουφαρίνι και Λεονάρντο Γιάρα στα μέσα του έτους.

«Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ταγιέρες για τον Νάουελ Τενάγκλια, προτάθηκε ο Βραζιλιάνος Ραφίνια, πρώην αμυντικός της Φλαμένγκο, ο οποίος ήδη έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για την Μπόκα Τζούνιορς.

Προς το παρόν, η Μπόκα αξιολογεί την πρόταση που έφτασε στο σύλλογο και παρά την ηλικία του, εξετάζεται προσεκτικά αφού έχει αγωνιστεί στην Μπάγερν για οκτώ σεζόν μεταξύ 2011 και αρχές 2019», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Αργεντινής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο πρώην «ερυθρόλευκος» μπακ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φλαμένγκο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της πατρίδας του.