Ρεάλ Μαδρίτης: Στο στόχαστρο Εμπαπέ και Χάαλαντ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί και ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ βρίσκονται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο στόχαστρο Εμπαπέ και Χάαλαντ

Την ώρα που εμβληματικοί αμυντικοί όπως ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος και ο Ραφαέλ Βαράν δεν δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ρεάλ, οι επιτελείς του συλλόγου φροντίζουν για τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο για να ενισχύσουν το ρόστερ και να ρεφάρουν επικοινωνιακά τις ενδεχόμενες απώλειες.

Στο πλαίσιο αυτό, πρώτος στη σχετική λίστα για λογαριασμό των Μαδριλένων βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος στράικερ διάγει εξαιρετική σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του που τελειώνει το καλοκαίρι του 2022 όπως του προτείνουν οι Γάλλοι,. Ο λόγος είναι πως θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ και είναι πιθανό να υπάρξει θετική κατάληξη στο φλερτ το επόμενο καλοκαίρι.

Αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμπαπέ, οι «μερένχες» έχουν ως βασική εναλλακτική επιλογή τον Έρλινγκ Χάαλντ. Ο Νορβηγός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει με τη σειρά του φανταστική σεζόν, με συνέπεια οι Γερμανοί να ξεκινούν τις συζητήσεις από τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Κανένα πρόβλημα για ένα κλαμπ του μεγέθους της Ρεάλ, όπου θεωρούν δεδομένο πως ένας τκ των δύο προαναφερθέντων παικτών θα αγωνιστούν με την φανέλα της Ρεάλ την επόμενη περίοδο.