Premier League: Δέχεται απειλές ο διαιτητής Μάικ Ντιν!

Ο πολύπειρος Άγγλος διαιτητής Μάικ Ντιν δέχεται τόσο εκείνος όσο και μέλη της οικογένειας του απειλές, αποφασίζοντας να μη διευθύνει αγώνα της Premier League το Σαββατοκύριακο που πέρασε. 

Premier League: Δέχεται απειλές ο διαιτητής Μάικ Ντιν!

Τελικά τα... παρατράγουδα δεν λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα.

Ο Άγγλος διεθνής διαιτητής Μάικ Ντιν αποφάσισε να μη διευθύνει αναμέτρηση της Premier League αυτό το σαββατοκύριακο, επειδή αυτός και μέλη της οικογένειάς του έλαβαν απειλές κατά της ζωής τους.

Αυτές οι απειλές έγιναν μετά από αποφάσεις του έμπειρου ρέφερι. Ο Ντιν έδειξε κόκκινες κάρτες σε πρόσφατους αγώνες της Λίγκας και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Μ. Βρετάνια, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσουν οι επικριτές του.

Ο Ντιν δέχθηκε κριτική αφού απέβαλε τον αμυντικό της Σαουθάμπτον Γιαν Μπεντνάρεκ, στην ήττα (0-9) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον μέσο της Γουέστ Χαμ, Τόμας Σούτσεκ, στο ισόπαλο (0-0) εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (6/2) με τη Φούλαμ.

Βέβαια ο διεθνής διαιτητής δεν είναι μόνος του αφού στην είδηση πως η οικογένεια του απειλείται, οι ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας και ο υπεύθυνος διαιτησίας στην Premier League Μάικ Ράιλι, έκανε λόγο για ανεπίτρεπτες καταστάσεις, τις οποίες καλώς έκανε και κατήγγειλε ο Ντιν στην αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο Ντιν θα διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου (5ος γύρος) της Λέστερ με την Μπράιτον, την προσεχή Τετάρτη (10/2).