Κύπελλο Ιταλίας: Χωρίς Μπονούτσι αύριο (9/2) η Γιουβέντους στη ρεβάνς με την Ίντερ

Δίχως τον Λεονάρντο Μπονούτσι θα παραταχθεί αύριο (9/2) η Γιουβέντους στο Τορίνο, στον αγώνα ρεβάνς της με αντίπαλο την Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

Κύπελλο Ιταλίας: Χωρίς Μπονούτσι αύριο (9/2) η Γιουβέντους στη ρεβάνς με την Ίντερ

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λεονάρντο Μπονούτσι στην Γιουβέντους για τον αυριανό (9/2) αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο Ιταλίας με αντίπαλο την Ίντερ στο Τορίνο. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα ο προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Πίρλο, να τον αφήσει εκτός πλάνων για το ματς με τους «νερατζούρι».

Οι πρωταθλητές είχαν κερδίσει 2-1 την αντίπαλό τους στο πρώτο ματς στο «Σαν Σίρο», ενώ, πλέον, θα κληθούν (τουλάχιστον) να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ στο «σπίτι» τους ώστε να βρεθούν στην τελευταία φάση της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το 14ο Κύπελλο της ιστορίας τους και πρώτο από το 2018.

Επιπρόσθετα, στο «στρατόπεδο» της «Γιούβε» παραμένει εκτός και ο Άαρον Ράμσεϊ, ωστόσο τα νεότερα είναι θετικά για τον Πάουλο Ντιμπάλα που αποθεραπεύτηκε.

Στην Ίντερ δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι οι τιμωρημένοι Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νάπολι - Αταλάντα, οι οποίες είχαν μείνει στο «στείρο» 0-0 στο πρώτο ματς στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και θα αναμετρηθούν πλέον την Τετάρτη (10/2) στον μεταξύ τους επαναληπτικό στο Μπέργκαμο.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου στις 19 Μαΐου.

Το προφίλ των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας
ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ
2/2: Ίντερ – Γιουβέντους 1-2.
3/2: Νάπολι – Αταλάντα 0-0.

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ
9/2: Γιουβέντους – Ίντερ.
10/2: Αταλάντα – Νάπολι.