Κύπελλο Ιταλίας: Νάπολι - Αταλάντα: Ανοιχτοί λογαριασμοί (Highlights)

Ισόπαλο ήρθε το Νάπολι - Αταλάντα (0-0) - Η Γιουβέντους πέρασε με ανατροπή με 2-1 από το Μεάτσα κόντρα στην Ίντερ και κέρδισε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας, έχοντας τη ρεβάνς στο «σπίτι» της. 

Κύπελλο Ιταλίας: Νάπολι - Αταλάντα: Ανοιχτοί λογαριασμοί (Highlights)

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν Νάπολι και Αταλάντα μετά το αποψινό 0-0 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Coppa Italia.

Οι δύο ομάδες μετά το αποτέλεσμα αυτό θα «λύσουν τις διαφορές τους» στις 10 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να προκριθεί στον τελικό της 19ης Μαΐου, ενώ από την άλλη οι «παρτενοπέι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι.

Βασικός σε όλο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Τον πρώτο λόγο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και την διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου στη σεζόν έχει η Γιουβέντους, η οποία πέρασε με 2-1 από το Μεάτσα, κόντρα στην Ίντερ με… ανατροπή, χάρη σε δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Ίντερ κάνοντας το 1-0, αλλά δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα.

Στο 26ο λεπτό μετά και τον έλεγχο Var, η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε πολύ δυνατά ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το 1-1, ενώ στο 34΄, ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε με την ταχύτητά του το τραγικό λάθος της άμυνας της Ίντερ για την ανατροπή και το 1-2.

Πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της με τη ρεβάνς να γίνεται στο Τορίνο. Στον άλλο ημιτελικό, αντιμέτωπες είναι η Αταλάντα και η κάτοχος του τροπαίου Νάπολι του Κώστα Μανωλά. Το πρώτο παιχνίδι είναι την Τετάρτη (03/02) στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» της Νάπολης (21:45).

Οι συνθέσεις

Ίντερ: Χαντάγκοβιτς, Γιουνγκ (66΄Γιουνγκ), Νταρμιάν, Ντε Βριτζ, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (85΄Πριμανόντι), Βιδάλ (73΄Έρισκεν), Μπρόζοβιτς (85΄Σένσι), Μπαρέλα, Σάντσες, Μαρτίνες

Γιουβέντους: Μπουφόν, Σάντρο, Ντεμιράλ, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ραμπιότ, Μπενανκούρ (76΄Αρθούρ), ΜακΚένι (89΄Κιελίνι), Κουλουσέφσκι (89΄Κιέζα), Ρονάλντο (77΄Μοράτα), Μπερναντέρσκι (69΄Ντανίλο).