Η Παρί Σεν Ζερμέν οφείλει στους παίκτες της 20 εκατ. ευρώ

Ακόμα και η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού, εφόσον φέρεται να οφείλει στους παίκτες της περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν οφείλει στους παίκτες της 20 εκατ. ευρώ

Όπως και η συντριπτική πλειονότητα των συλλόγων παγκοσμίως, έτσι και η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας. Το εκτιμώμενο έλλειμμα για την τρέχουσα σεζόν μάλιστα, εκτιμάται στα 204 εκατ. ευρώ, το οποίο κυρίως οφείλεται στην έλλειψη εσόδων από την πώληση εισιτηρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe", η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας φέρεται να οφείλει στους ποδοσφαιριστές της περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που αφορούν την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα, οι παίκτες έχουν συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή, Λεονάρντο.

Υπολογίζεται ότι κάθε παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει λάβει περίπου 1 εκατ. ευρώ, ποσό που έπρεπε να τους έχει καταβληθεί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2020. Η διοίκηση του συλλόγου, θέλει να επαναδιαπραγματευθεί με τους ποδοσφαιριστές για το ποσό αυτό, καθώς υπήρξαν λιγότεροι αγώνες που διεξήχθησαν στη Ligue 1 και στο Champions League την περασμένη σεζόν και ως εκ τούτου λιγότερα έσοδα στα ταμεία.