Χιχόν: Χατ-τρικ ο Τζούρτζεβιτς- Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς στο 4-0 επί της Λεγκρόνες (vid)

Ένα γκολ και μία ασίστ είχε ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σπόρτινγκ Χιχόν, Νίκολα Τσούμιτς, στην ευρεία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λεγκρόνες (0-4) στη Β' κατηγορία Ισπανίας. Χατ τρικ στο ίδιο παιχνίδι από τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Χιχόν: Χατ-τρικ ο Τζούρτζεβιτς- Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς στο 4-0 επί της Λεγκρόνες (vid)

«Ερυθρόλευκη» συμβολή κατά κάποιον τρόπο είχαμε στη νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν επί της Λεγκρόνες το βράδυ του Σαββάτου (6/2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Βλέπετε, οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με σκορ 0-4 στηριζόμενοι στους Νίκολα Τσούμιτς και Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Τσούμιτς, ο οποίος έχει δοθεί στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, είχε μία ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του και στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 22χρονου Σέρβου πλάγιου μέσου στο πρωτάθλημα και δεύτερο συνολικά με τη φανέλα της Χιχόν σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο συμπατριώτης του 26χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες την περίοδο 2017-18, πέτυχε χατ τρικ! Ο Τζούρτζεβιτς έφτασε έτσι τα 15 γκολ σε 24 παιχνίδια και είναι προς το παρόν πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ του Τσούμιτς: