Bundesliga: Το τρένο της Φρανκφούρτης πέρασε 3-1 και από τη Χοφενχάιμ (highlights)

Ή Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Χόφενχαϊμ και κάνει όνειρα Champions League. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Bundesliga.

Bundesliga: Το τρένο της Φρανκφούρτης πέρασε 3-1 και από τη Χοφενχάιμ (highlights)

Η ομάδα της Φρανκφούρτης με το 3-1 επί της Χοφενχάιμ έφτασε τις 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια και σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση ενώ κοιτάζει και ψηλότερα.

Η Χοφενχάιμ ισοφάρισε προσωρινά αλλά ο Εντικά έκανε το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα, ο Σίλβα, με το 17ο φετινό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Το... έστρωσε το χιόνι στο Μπίλεφελντ και η αναμέτρηση της τοπικής Αρμίνια με την Βέρντερ Βρέμης αναβλήθηκε. Το γήπεδο θύμιζε... παγοδρόμιο, εξαιτίας του χιονιά που πλήττει τη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία κι εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των διαγωνιζομένων.

Tα ματς του Σαββάτου 6/2

Στο τελευταίο -βραδινό- παιχνίδι του σαββατιάτικου προγράμματος η Γκλάντμπαχ υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 από την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι έχασαν έτσι την ευκαιρία να μπουν στις θέσεις που οδηγούν του χρόνου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο, με το οποίο αποσπάστηκαν κατά τέσσερις βαθμούς από τη 16η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα μπαράζ.

Με επιβλητικές νίκες προχώρησαν το Σάββατο οι Λειψία, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Bundesliga, σε αντίθεση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ που δέχθηκε μία ακόμη αγωνιστική «σφαλιάρα», γνωρίζοντας άλλη μια ήττα αυτή τη φορά στο Φράιμπουργκ με 2-1 από την τοπική ομάδα.

Οι «ασπιρίνες»... φιλοδώρησαν με πέντε γκολ τη Στουτγκάρδη επικρατώντας με σκορ 5-2, οι «κόκκινοι ταύροι» υποχρέωσαν τη Σάλκε σε νέα ήττα με σκορ 3-0, ενώ οι «λύκοι» πέρασαν 2-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ. Παράλληλα, σπουδαία νίκη παραμονής πέτυχε η Μάιντς με 1-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου.

Την Παρασκευή 5/2

Χάρη σε γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα και από το Βερολίνο με σκορ 0-1 σε βάρος της Χέρτα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής για τη Bundesliga το βράδυ της Παρασκευής (5/2).

Οι Βαυαροί δυσκολεύθηκαν στο χιονισμένο Βερολίνο και μάλιστα έχασαν και πέναλτι στο 12ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο το γκολ του Κομάν αποδείχθηκε αρκετό για ένα ακόμη τρίποντο.

Το προφίλ της 20ής αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2

Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 0-1
(21' Κομάν)

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/2

Σάλκε – Λειψία 0-3
(45'+3' Μουκιέλε, 73' Ζάμπιτσερ, 87' Ορμπάν)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 5-2
(18', 31' Ντεμιρμπάι, 57' Μπέιλι, 68' Βιρτς, 84' Γκρέι - 50', 77' Κάλαϊτζιτς)

Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-1
(49' Ζέονγκ, 52' Σμιτ - 76' Μουκόκο)

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 0-2
(38' Βέγκχορστ, 59' Μπακού)

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου 1-0
(22' πέν. Νιακατέ)

Γκλάντμπαχ – Κολωνία 1-2

(16' Νοϊχάους - 3' και 55' Ρεξμπεκάι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2

Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3
(47' Μπεμπού - 15' Κόστιτς, 62' Εντικά, 64' Σίλβα)



Αρμίνια Μπίλεφελντ-Βέρντερ Βρέμης ΑΝΑΒΟΛΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ