Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι για τον Μαραντόνα: «Του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα»

Τα αργεντίνικα ΜΜΕ φέρνουν στο φως δημοσιότητας νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την... ιατρική φροντίδα που είχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα λίγες μέρες πριν αποβιώσει. Του χορηγούσαν αλκοόλ και μαριχουάνα.

Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι για τον Μαραντόνα: «Του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα»

Νέοι σοκαριστικοί διάλογοι ήρθαν στο φως δημοσιότητας μέσω ηχητικών ντοκουμέντων, αναφορικά με την… ιατρική φροντίδα που είχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή.

Θάνατος Μαραντόνα: Το τελευταίο γεύμα και η αντίδραση Λούκε- «Ναι, ρε μ...κα φαίνεται έχει πεθάνει»

Όπως αποκαλύπτουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο νευροχειρούργος και προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, παραδέχεται σε συνεργάτη του, ότι ένας εκ των υπευθύνων για την φροντίδα του Ντιέγκο του είχε δώσει μπύρα και μαριχουάνα!

«Μου είπαν ότι ο Τσάρλι (σ.σ. εκ των υπευθύνων) είχε κανονίσει να μπει μια γυναίκα στο σπίτι το βράδυ. Τότε, για να… ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον έκανε χίλια κομμάτια» ακούγεται να λέει ο Λούκε, προσθέτοντας πως «δεν αντέχω άλλο ο Τσάρλι να δίνει μαριχουάνα στον Ντιέγκο. Δεν ξέρω πως να τον σταματήσω».

Μαραντόνα: Το τελευταίο του βίντεο, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του (vid)

Ο συνομιλητής του Λούκε, απάντησε: «Απέκτησε την συνήθεια (σ.σ. ο Μαραντόνα) να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από τους άνδρες της ασφάλειας «φάσο». Τους λέει «φάσο». Τις προάλλες είπα στους άνδρες ασφαλείας», όταν σου λέει έτσι, άναψε του ένα πούρο».

Ανιψιός Μαραντόνα: Μου είπε ότι δεν ήθελε να ζήσει άλλο

Κλείνοντας, ο συνεργάτης του Λούκε του αποκαλύπτει ότι «βρήκα υπολείμματα τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος πρέπει να φτιάχνεται στο μπάνιο και η Μονόνα (σ.σ. η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάκοφ) με τον υπεύθυνο ασφαλείας, ώστε να μην σηκωθεί ο Ντιέκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως και γίνει χαμός».