Πρόταση της BC Partners: Ο Σταθόπουλος μετά τη NOVA θέλει και την Ίντερ

Για επίσημη πρόταση της BC Partners, στη Suning για την αγορά της Ίντερ κάνουν λόγο οι Ιταλοί - Η κίνηση του Νίκου Σταθόπουλου μετά την αγορά της Forthnet και κατ' επέκταση της NOVA.

Πρόταση της BC Partners: Ο Σταθόπουλος μετά τη NOVA θέλει και την Ίντερ

Η BC Partners κατέθεσε πρόταση στη Suning για την αγορά της Ιντερ. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, εξειδικευμένη σε θέματα οικονομίας του ποδοσφαίρου, χωρίς να κάνει γνωστό το ακριβές ποσό της προσφοράς. Αναφέρει πάντως τις τελευταίες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, η BC Partners αποτίμησε την Ίντερ σε περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των χρεών, ποσό που η Suning θεωρεί χαμηλό.

Οι Κινέζοι έχουν επενδύσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια στον ιταλικό σύλλογο και δεν θέλουν να αποχωρήσουν με απώλειες. Όπως είναι γνωστό από τις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με αποκάλυψη τότε της ίδιας ιταλικής ιστοσελίδας, την πρόταση της BC Partners για την Ιντερ, είχε αναλάβει να εξετάσει και καταρτίσει ο Νίκος Σταθόπουλος, «στην εταιρεία από το 2005, πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και υπεύθυνος στην καθοδήγηση των επενδύσεων σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία».

Η BC Partners είναι η εταιρεία που έχει αγοράσει τη Forthnet μέσω της θυγατρικής της United Group και μέσω αυτής τη Nova.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας