Κύπρος: Επανέναρξη του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας – Προπονήσεις για όλους

Στην Κύπρο αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας να ξεκινήσει και πάλι σε δυο εβδομάδες. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι πως όλες οι κατηγορίες γυρίζουν στις προπονήσεις

Κύπρος: Επανέναρξη του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας – Προπονήσεις για όλους

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας αλλά και των προπονήσεων σε όλες τις κατηγορίες.

«Κατόπιν συνεννόησης της ΚΟΠ με το Υπουργείο Υγείας και μετά από σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας επαναρχίζει στις 13 Φεβρουαρίου, χωρίς την παρουσία θεατών.

Από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου οι ομάδες Β΄ Κατηγορίας μπορούν να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις.

Το Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας θα επαναρχίσει με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα (ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, για τις υπόλοιπες Κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, επιτρέπεται από τις 8 Φεβρουαρίου η ατομική προπόνηση χωρίς σωματική επαφή και για σκοπούς εκγύμνασης/φυσικής κατάστασης σε ομάδες των 5, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή/γυμναστή.

Στα γήπεδα ποδοσφαίρου δύνανται να προπονούνται ταυτόχρονα 3 ξεχωριστές σταθερές ομάδες των 5 ατόμων (περιλαμβανομένου του προπονητή).

Η πιο πάνω διευθέτηση αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των ηλικιών (παίδες, νέοι, grassroots, κορίτσια)» αναφέρει στη σημερινή (3/2) της ανακοίνωση η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.