Καμπάκ: «Από μικρός ήμουν Λίβερπουλ» (pics, vid)

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός Οζάν Καμπάκ μίλησε για τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ.

Καμπάκ: «Από μικρός ήμουν Λίβερπουλ» (pics, vid)

Ο Καμπάκ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ανέφερε πως υποστηρίζει τους «κόκκινους» από την παιδική ηλικία του και η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας, αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εκείνον.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Η Liverpool είναι μια τόσο καλή ομάδα. Θέλω να φανώ και θέλω να παίξω. Ανυπομονώ να πάρω λεπτά συμμετοχής και νίκες με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο.

Ήμουν πολύ απασχολημένος, γιατί ήταν οι τελευταίες της μεταγραφικής περιόδου. Είχαμε περιορισμένο χρόνο και η Σάλκε με τη Λίβερπουλ έκαναν απλά μια συζήτηση και συμφώνησαν. Επιτέλους είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό.

Η Λίβερπουλ είναι η παιδική μου ομάδα. Πάντα ήθελα να έρθω εδώ και να παίξω σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο, μπροστά από αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα.

Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγαλύτερος, γιατί η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από παιδί.

Παρακολουθούσα πολλές φορές τους πρώην παίκτες της Λίβερπουλ, όπως οι Τζέραρντ και Σάμι Χίπια. Γνωρίζω ότι έχουν περάσει πολλοί θρυλικοί παίκτες. Παρακολούθησα επίσης τον τελικό του Champions League το 2005. Είχα μείνει πολλές φορές ενθουσιασμένος, βλέποντας αυτούς αγώνες. Αποτελούν μέρος των αναμνήσεων μου.

Πάντα έβλεπα την Premier League και φυσικά τη Λίβερπουλ. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυριαρχήσει στην Premier League και στο Champions League, θα έλεγα. Είναι μια καταπληκτική ομάδα και μπορώ να πω, πως είναι η καλύτερη στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Άνφιλντ για πρώτη φορά και να βιώσω αυτήν την τόσο καλή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, λόγω του COVID, δεν θα έχω την δυνατότητα να παίξω μπροστά στους οπαδούς, αλλά μετά τον COVID, θέλω να ακούσω το You’ll Never Walk Alone. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας.

Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ πριν υπογράψω και ήμουν ξύπνιος όλη τη μέρα, γιατί σκεφτόμουν τη μέρα που θα ερχόμουν στη Liverpool. Τώρα όμως θα κοιμηθώ πολύ καλά, γιατί δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ.

Φίλοι, οικογένεια και οπαδοί με έχουν καλέσει και μου έχουν στείλει μήνυμα. Μου έχουν στείλει συγχαρητήρια μηνύματα και το κινητό μου αργεί πολύ» τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Οζάν Καμπάκ.