Σόλσκιερ για το 9-0: «Μία νύχτα μαγική»

Ενθουσιασμένος με την απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το 9-0 επί της Σαουθάμπτον, δήλωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Σόλσκιερ για το 9-0: «Μία νύχτα μαγική»

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε το βράδυ της Τρίτης (3/2) με σκορ 9-0 στο Old Traford την Σαουθάμπτον, η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν Γιάνκεβιτς στο 2' και Μπέντναρεκ στο 86'.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά στην ιστορία της Premier League, που μια ομάδα νικάει με 9 γκολ διαφορά, μετά το 1995 (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ίπσουιτς 9-0) και το 2019 (Σαουθάμπτον - Λέστερ 0-9).

«Σίγουρα είχαμε μία πιο εύκολη αποστολή όταν αυτοί έμειναν τόσο νωρίς με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίσεις τις ομάδες όταν αμύνονται με όλους τους παίκτες τους», είπε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά, παίζοντας γρήγορα και με πολλούς παίκτες να συνοδεύουν τη δράση. Ήταν μία από αυτές τις εμφανίσεις που κάνεις μερικές φορές και τις απολαμβάνεις.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι τη απόλαυσαν φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα παιδιά περίμεναν μια ευκαιρία να δείξουν τη μαγεία τους και απόψε (σ.σ: χθες) ήταν η νύχτα που θα μπόρεσαν να διασκεδάσουν. Ο καλύτερος; Σκέφτομαι την εμφάνιση όλων.

Όταν η Σαουθάμπτον σκόραρε, παρόλο που ήταν οφσάιντ, μας ξύπνησε και τελειώσαμε το παιχνίδι πολύ δυνατά», πρόσθεσε ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.