Επίσημα στην Μπόκα Τζούνιορς ο Ρόχο

Ο Μάρκος Ρόχο μετακόμισε στην Μπόκα Τζούνιορς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Επίσημα στην Μπόκα Τζούνιορς ο Ρόχο

Το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε οριστικά πλέον για τον Μάρκος Ρόχο, ο οποίος αποχώρησε από την Αγγλία και τους «κόκκινους διαβόλους» για να επιστρέψει μόνιμα πλέον στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και αποτέλεσε τελικά παρελθόν από τον σύλλογο, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο διεθνής άσος είχε αγωνιστεί στην Αργεντινή και στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα στην Εστουντιάντες. Παρά το γεγονός όμως ότι εν συνεχεία επέστρεψε στο «στρατόπεδο» της Γιουνάιτεντ, τελικά δεν κατάφερε και πάλι να βρει μία θέση στις επιλογές του Σόλσκιερ.

Το κόστος της μετακίνησής του στην Μπόκα δεν έγινε γνωστό, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Ρόχο είχε αποκτηθεί από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το καλοκαίρι του 2014 έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και μέτρησε 2 γκολ και 4 ασίστ σε 122 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας (2015–16), το Λιγκ Καπ (2016–17), το Κομιούνιτι Σιλντ του 2016 (σ. αγγλικό Σούπερ Καπ), όπως επίσης και το Europa League του 2017.

Δείτε την ανάρτηση της Γιουνάιτεντ για τον Ρόχο: