Νεϊμάρ: Συμφώνησε για νέο 4ετές συμβόλαιο με την Παρί

Ο Νεϊμάρ φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για νέο τετραετές συμβόλαιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, την Βραζιλία.

Νεϊμάρ: Συμφώνησε για νέο 4ετές συμβόλαιο με την Παρί

Τίτλοι τέλους φαίνεται πλέον πως μπαίνουν στο… σίριαλ για το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αποκαλύπτουν πως ο 28χρονος επιθετικός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την γαλλική ομάδα για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ, πλέον, αυτό που απομένει είναι να βάλει και τυπικά την υπογραφή του.

Το τρέχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου φορ ολοκληρώνεται το 2022 και κατά την διάρκεια της εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των πρωταθλητών Γαλλίας για την οριστικοποίηση της υπόθεσης.

Ο Νεϊμάρ τα τελευταία δύο περίπου χρόνια είχε βρεθεί αρκετές φορές κοντά στην… πόρτα της εξόδου από την Παρί. Μάλιστα, είχε φτάσει ακόμα και στο σημείο να απέχει από τις προπονήσεις στην καλοκαιρινή προετοιμασία, προσπαθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να πιέσει την διοίκηση των «πρωτευουσιάνων» για να έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα ώστε να επιστρέψει στους Καταλανούς. Τελικά, αυτό δεν συνέβη και φέτος «άλλαξαν πολλά», όπως παραδέχτηκε πρόσφατα και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 έναντι του ποσού των 222 εκατομμυρίων ευρώ, που αποτελεί μέχρι και σήμερα ρεκόρ μεταγραφής, ενώ στο διάστημα της παρουσίας του στους «πρωτεουσιάνους» μετράει 83 γκολ και 46 ασίστ σε 101 αναμετρήσεις.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: