Η Γουλβς πήρε πίσω αρχές Γενάρη τον Κουτρόνε και τον ξαναέδωσε δανεικό

Στην Βαλένθια θα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Γουλβς ο Πάτρικ Κουτρόνε.

Η Γουλβς πήρε πίσω αρχές Γενάρη τον Κουτρόνε και τον ξαναέδωσε δανεικό

Αποτελούσε ένα από τα παιδιά - θαύματα του ιταλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια που τώρα ελπίζει να βρει την... Ιθάκη του στην Βαλένθια. Ο Πάτρικ Κουτρόνε υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα που του χάρισε τη μεταγραφή από την Μίλαν στην Γουλβς έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Από τότε βολοδέρνει αριστερά και δεξιά, καθώς στους «λύκους» δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει αυτά που ήλπιζαν οι διοικούντες.

Δόθηκε δανεικός στην Φιορεντίνα και αρχές Γενάρη η Γουλβς αποφάσισε να τον πάρει πίσω, δίνοντάς του άλλη μία ευκαιρία.

Τελικά, το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο 23χρονος επιθετικός ήταν μόλις 23 λεπτά συμμετοχής και τίποτα περισσότερο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο να τον ξαναβάλει στην «transfer list» και τελικά να αποχωρήσει εκ νέου από το «Μολινό».

Νέος του σταθμός, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, θα είναι η Βαλένθια. Με την ελπίδα φυσικά αυτή τη φορά να καταφέρει να δείξει την αξία του σε ένα υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα όπως είναι η Primera Division.

Η Γουλβς αισιοδοξεί ότι μέσω της παρουσίας του στην Βαλένθια, θα καταφέρει στη συνέχεια να τον μοσχοπουλήσει και να καλύψει ένα μέρος των 28 εκατομμυρίων που είχε δαπανήσει πριν από ενάμισι χρόνο για να τον κάνει κάτοικο Γουλβερχάμπτον. Μία μεταγραφή που για την ίδια αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακή επιλογή.