Λίβερπουλ: Πήρε τον Ντέιβις από την Πρέστον

Προσθήκη στις καθυστερήσεις για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην άμυνα. Αγόρασε από την Πρέστον τον Μπεν Ντέιβις.

Λίβερπουλ: Πήρε τον Ντέιβις από την Πρέστον

Ο Μπεν Ντέιβις της Πρέστον είναι η μεταγραφή της Λίβερπουλ στο φινάλε της χειμερινής περιόδου.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει τη Δευτέρα (1/2) από τις απαραίτητες εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους».

Σίγουρα δεν είναι μία προσθήκη από το πάνω ράφι αφού μιλάμε για έναν παίκτη, 25 ετών που έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Πρέστον, έχοντας 19 αγώνες και 1 ασίστ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα δώσουν 2 εκατομμύρια λίρες, την αγορά του 25χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Η Λίβερπουλ που έχει πάρα πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, προχώρησε σε αυτή την κίνηση αφού στις τελευταίες αγωνιστικές παίζει ως στόπερ ο Χέντερσον!

Ο αρχηγός είναι καλός και σε αυτή τη θέση αλλά λείπει και ο Φαμπίνιο, ο οποίος επίσης παίζει πλέον στο κέντρο της άμυνας ενώ είναι ξανά τραυματίας ο Μάτιπ και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Φυσικά δεν υπολογίζουμε τους Φαν Ντάικ και Γκόμες, οι οποίοι είναι εκτός εδώ και μήνες.

O Ντέιβις από το 2001 ανήκει στην Πρέστον αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει ως δανεικός και σε Γιορκ, Τρανμίρ, Σάουθπορτ, Νιούπορτ, Φλίντγουντ.