Ligue 1: Ξεπέρασε τη Μαρσέιγ η Λανς, 2-1 τη Μονπελιέ (highlights)!

Με νίκη της Λανς στην έδρα της Μονπελιέ συνεχίστηκε η δράση στα γήπεδα της Γαλλίας το Σάββατο. Τα αποτελέσματα, τα highlights, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Ligue 1.

Ligue 1: Ξεπέρασε τη Μαρσέιγ η Λανς, 2-1 τη Μονπελιέ (highlights)!

Βαθμολογικό άλμα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Λανς, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Μονπελιέ με σκορ 1-2. Χάρη σε αυτό το τρίποντο, οι νικητές βρίσκονται πλέον στην 6η θέση της κατάταξης, ξεπερνώντας βαθμολογικά τη Μαρσέιγ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αρχικά προγραμματισμένο για απόψε στις 22.00 ματς της Μαρσέιγ με αντίπαλο τη Ρεν αναβλήθηκε, εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων που προκάλεσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Μασσαλίας έξω από το προπονητικό της κέντρο!

Tην Παρασκευή 29/1

Νέα επικεφαλής έχει από το βράδυ της Παρασκευής η Ligue 1 αφού η Λιόν, στο εναρκτήριο ματς της 22ης αγωνιστικής επικράτησε της Μπορντό με 2-1 χάρη σε γκολ του Ντιμπουά στο 92' και ξεπέρασε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Λιλ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό. Πραγματοποιήθηκε μία σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα της Μπορντό αδράνησε και ο Εκαμπί από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν απάντηση στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό, αφού η Μπορντό έκλεψε την μπάλα, ο Ουντέν πάτησε περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα ο Σάμουελ Καλού πλάσαρε για το 1-1.

Εν τέλει, η Λιόν κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με τη νίκη χάρη σε γκολ στο 90+2'. Ο Κορνέ έβγαλε μία σέντρα από τα αριστερά και ο Ντιμπουά με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Δίνοντας στους «γκονς» τη δεύτερη τους νίκη και τερματίζοντας το σερί 3 νικών και 4 αγώνων αήττητου των έβδομων «γιρονδίνων»

Το προφίλ της 22ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1

Λιόν – Μπορντό 2-1
(32' Εκαμπί, 90'+2' Ντιμπουά -55' Καλού)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1

Μονπελιέ – Λανς 1-2
(78' Βαΐ - 7' Ντουκουρέ, 67' Κακουτά)

Μαρσέιγ – Ρεν: ΑΝΑΒΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1

14.00: Νις – Σεντ Ετιέν

16.00: Ανζέ - Νιμ, Μπρεστ – Μετς, Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν, Στρασβούργο – Ρεμς

18.00: Λιλ – Ντιζόν

22.00: Ναντ – Μονακό

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ