Μαρσέιγ: «Ντου» των οπαδών στο προπονητικό κέντρο! (vid)

Εξαγριωμένοι με την κακή πορεία της ομάδας τους δεκάδες οπαδοί της Μαρσέιγ πολιόρκησαν τους παίκτες καίγοντας δέντρα και προκαλώντας καταστροφές.

Μαρσέιγ: «Ντου» των οπαδών στο προπονητικό κέντρο! (vid)

Δεκάδες αγανακτισμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν περικυκλώσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας και απειλούν να εισβάλουν εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Τα επεισόδια είναι πολύ σοβαρά, καθώς έχουν σπεύσει και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί έχουν βάλει φωτιά σε δέντρα και κάδους σκουπιδιών.

Από το πρωί η Μασσαλία... μυρίζει μπαρούτι αφού σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν αναρτηθεί υβριστικά πανό κατά της διοίκησης και των παικτών.

Μία ομάδα οργανωμένων της Μαρσέιγ αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το προπονητικό κέντρο, έβαψαν με σπρέι τους τοίχους και την πόρτα και στην προσπάθεια τους να εισχωρήσουν μέσα, έβαλαν φωτιά σε δέντρα, έχουν προκαλέσει καταστροφές στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ έχουν ανάψει δεκάδες καπνογόνα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να προστατεύσουν το προπονητικό κέντρο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μέσα και ακολουθούν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το βραδινό εντός έδρας παιχνίδι με την Ρεν στο Βελοντρόμ.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη, ενώ υπάρχουν σκέψεις των οπαδών να μεταφερθούν έξω από τη θύρα των αποδυτηρίων στο γήπεδο για να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες τους.