Serie A: Μετά τις Μίλαν και Γιουβέντους νίκησε κι η Ίντερ (highlights)

Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα (2-1) από την έδρα της Μπολόνια, στο εναρκτήριο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά η Γιουβέντους έκανε κι εκείνη «διπλό» στη Γένοβα με την Σαμπντόρια (2-0) μένοντας στο -7 (με ματς λιγότερο). Στο -2 από την συμπολίτισσα η Ίντερ μετά το 4-0 επί της Κροτόνε. Τα αποτελέσματα, τα highlights, οι σκόρερς κι η βαθμολογία της Serie A.

Serie A: Μετά τις Μίλαν και Γιουβέντους νίκησε κι η Ίντερ (highlights)

Ύστερα από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η πρωτοπόρος της Serie A Μίλαν επέστρεψε στις νίκες το απόγευμα του Σαββάτου, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Μπολόνια.

Παρότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι με το ματς στο 0-0 στο α' μέρος, οι «ροσονέρι» βρήκαν γκολ από τους Άντε Ρέμπιτς, Φρανκ Κεσιέ, για να φτάσουν στο τελικό 1-2.

«Διπλό», όμως, έκανε και στο δεύτερο χρονικά ματς του Σαββατιάτικου προγράμματος η Γιουβέντους που πέρασε από τη Γενόβα με 2-0 επί της Σαμπντόρια.

Ήταν η τέταρτη σερί επιτυχία της ομάδας του Πίρλο, χωρίς να δεχθεί γκολ κι επανήλθε στο -7 από την Μίλαν έχοντας και ματς λιγότερο.

Παρότι δεν σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν από τους καλύτερους σε μια βδομάδα που ήταν εξωαγωνιστικός πρωταγωνιστής (με την καραντίνα που έσπασε για να πάει στα χιόνια) ενώ ο Κιέζα επιβεβαίωσε την άνοδο του ανοίγοντας το σκορ.

Για τους Γενοβέζους ήταν η πρώτη ήττα μετά από 2 σερί τρίποντα.

Πιο «κοντά» από τους «μπιανκονέρι» στην κορυφή και την συμπολίτισσα της, όμως, στο -2 είναι η Ίντερ που συνέτριψε 4-0 την Μπενεβέντο επανερχόμενη στις επιτυχίες μετά το 0-0 στο Ούντινε.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε μετά από 6 ματς, ενώ τα μισά των «νερατζούρι» (χωρίς τον τιμωρημένο Κόντε στον πάγκο) πέτυχε ο Λουκάκου

Όσο για τους αντιπάλους της έμειναν χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική όπου η συγκομιδή του είναι μόνο ένας πόντος.

Tην Παρασκευή 29/1

Iσόπαλο 1-1 έληξε το εναρκτήριο ματς της 20ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Τορίνο και της Φιορεντίνα.

Αποτέλεσμα που συνιστά αποτυχία για τη γηπεδούχο ομάδα. Όχι μόνο γιατί δεν κερδίζει για 5 αγωνιστικές έχοντας τρία σερί «Χ» αλλά γιατί το τελευταίο ήρθε στο 88' με το γκολ του Μπελότι κι ενώ η αντίπαλος της έπαιζε με εννιά αφού από στο 61' αποβλήθηκε ο Καστροβίλι και στο 71' ο Μιλένκβοβιτς.

Κι όμως οι «βιόλα» (που είχαν και δοκάρι στο 10' με τον Βλάχοβιτς), ενδιάμεσα (67'), προηγήθηκαν με τον Ριμπερί και κράταγαν τη νίκη (που θα ήταν η 2η συνεχόμενη) χάρη και στη βοήθεια των δοκαριών (39', Μπελότι, 79' Σίνγκο) για να τους την στερήσει ο εμβληματικός άσος της «γκρανάτα» με το 10ο του φετινό τέρμα.

Ο διεθνής, Ιταλός, επιθετικός σε κάθε σεζόν του στην ομάδα του Πιεμόντε έχει διψήφιο αριθμό τερματών, αλλά η ομάδα του με τον χθεσινό πόντο απλά είναι στο +1 από την επικινδύνη ζώνη. Σε καλύτερη μοίρα η ομάδα της Φλωρεντίας του Πραντέλι (+7).

Το προφίλ της 20ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1

Τορίνο – Φιορεντίνα 1-1
(88' Μπελότι - 67' Ριμπερί)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1

Μπολόνια – Μίλαν 1-2
(81' Πόλι - 26' Ρέμπιτς, 55' πέν. Κεσιέ)

Σαμπντόρια – Γιουβέντους 0-2
(20' Kιέζα, 91' Ράμσεϊ)

Ίντερ – Μπενεβέντο 4-0
(7' αυτ. Ιμπρότα, 57' Λαουτάρο Μαρτίνες, 67', 78' Λουκάκου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1

13.30: Σπέτσια – Ουντινέζε

16.00: Αταλάντα – Λάτσιο, Κάλιαρι – Σασουόλο, Κροτόνε – Τζένοα

19.00: Νάπολι – Πάρμα

21.45: Ρόμα – Βερόνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ