Αρνητικοί, σε πρώτη φάση, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης σε νέο «ψαλίδι» μισθών ύψους 25%!

Δεν τα βρήκαν στην πρώτη τους επαφή διοικούντες και παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με το θέμα της νέας μείωσης μισθών της τάξης του 25%, που τους προτάθηκε 

Αρνητικοί, σε πρώτη φάση, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης σε νέο «ψαλίδι» μισθών ύψους 25%!

«Απόσταση» διαπιστώθηκε μεταξύ διοικούντων της Ρεάλ Μαδρίτης και των παικτών της αναφορικά με το θέμα της νέας μείωσης μισθών που προτάθηκε στους τελευταίους.

Οι «μερένγκες», εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, που έχε πυροδοτήσει ο κορονοϊός. αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αφού κατά τις πληροφορίες - μόνο την τρέχουσα σεζόν - φέρεται να έχουν απώλειες περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Τα οποία έρχονται να προστεθούν στη «χασούρα» της προηγούμενης...

Γι αυτό το λόγο οι «μπλάνκος» έχουν ζητήσει νέα μείωση, κατά 25%, στους μισθούς των ποδοσφαιριστών τους, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Deportes Cuatro», εκείνοι έδωσαν αρνητική απάντηση.

Υπενθυμίζεται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πως κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας οι παίκτες των Καστιγιάνων είχαν αποδεχθεί όχι μόνο την μείωση των μισθών που τους είχε προταθεί, αλλά εγκατέλειψαν και τα μπόνους τους από την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ και της La Liga.

Ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ κι οι συν αυτών επανήλθαν ζητώντας τους νέα περικοπή μισθών.
Κάτι που δεν άρεσε στα αποδυτήρια των Μαδριλένων.

Πάντως διευκρινίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Την ίδια στιγμή η οικονομική κατάσταση επηρεάζει και το ζήτημα της ανανέωσης των συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών, αφού το ισπανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι έχει δοθεί εντολή απ' τη διοίκηση να μην υπάρξουν αυξήσεις, αλλά μειώσεις μισθών.