Λίβερπουλ: Ψάχνει στόπερ, μετά τους τραυματισμούς των Μάτιπ και Φαμπίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρότι τις προάλλε το είχε ...ξεκόψει για μεταγραφή τώρα λέει ότι αναζητά τον κατάλληλο σέντερ μπακ για τη Λίβερπουλ μέχρι το φινάλε των μεταγραφών, λόγω των τραυματισμών των Μάτιπ και Φαμπιίνιο στο ματς με την Τότεναμ. 

Λίβερπουλ: Ψάχνει στόπερ, μετά τους τραυματισμούς των Μάτιπ και Φαμπίνιο

Τα ...γυρνάει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Λίγες ώρες αφότου είχε αφήσει ελάχιστες ελπίδες στους φίλους της Λίβερπουλ για κάποια μεταγραφική κίνηση, ερωτηθείς σχετικά (κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής). παραδέχθηκε ότι οι «κόκκινοι» αναζητούν κεντρικό αμυντικό.

Προφανώς στην αλλαγή «πλεύσης» ρόλο έπαιξε κι ο (νέος) τραυματισμός του Ζοέλ Μάτιπ αλλά κι εκείνος του «κατά συνθήκην» στόπερ (μετά τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ) Φαμπίνιο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με την Τότεναμ (3-1) στο Λονδίνο.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει διαθέσιμος σέντερ μπακ αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται να βρούμε τον σωστό παίκτη και θα πρέπει να ταιριάζει και με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου επίσης.

Ξέρω ότι οι ομάδες δεν θέλουν να πουλήσουν έναν τέτοιου είδους παίκτη τώρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Σκεφτόμαστε πάντως όχι μόνο για το τώρα αλλά μακροπρόθεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

Επιπλέον, ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως ο Φαμπίνιο δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο ενώ αποκάλυψε ότι περιμένει εντός της ημέρας τα αποτελεσματα της μαγνητικής του Μάτιπ για να δει πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός.

Είναι χαρακτηριστικό το προβλήματος που αντιμετωπίζει η ομάδα του Μέρσι στο κέντρο της άμυνας της ότι έπαιξε με δίδυμο Χέντερσον - Φίλιπς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τα «σπιρούνια»...