Πίρλο για Μπουφόν: «Όταν παίζαμε μαζί, δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη καριέρα»

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μετά το 4-0 της Γιουβέντους επί της ΣΠΑΛ για το Κύπελλο Ιταλίας.

Πίρλο για Μπουφόν: «Όταν παίζαμε μαζί, δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη καριέρα»

Ο Αντρέα Πίρλο, «αποθέωσε» για ακόμη μία φορά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μετά την άνετη νίκη της Γιουβέντους επί της ΣΠΑΛ με 4-0 για το Κύπελλο Ιταλίας (Coppa Italia).

«Είναι χαρά να έχω τον Τζίτζι στην ομάδα. Είναι χαρά να τον βλέπω να προπονείται σαν νεαρός», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής της «γηραιάς κυρίας» για τον 43χρονο Μπουφόν και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όταν έχεις αυτήν την ενέργεια, μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις. Διαφορετικά, πρέπει να βρεις κάτι άλλο να κάνεις. Όταν παίζαμε μαζί, δεν περίμενα ποτέ να έχει τόσο μεγάλη καριέρα. Αντιμετωπίζει κάποιους τραυματισμούς στην πλάτη και στον ώμο του, αλλά επικεντρώθηκε πραγματικά στο σώμα του και δούλεψε ακόμα πιο σκληρά από ό, τι όταν ήταν νέος.

Γι' αυτό έχει τόσο μεγάλη καριέρα. Θα παίξει ξανά αυτή τη σεζόν, επειδή έχει δείξει ότι εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Ελπίζω να μπορούμε να τον απολαύσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας