Φερέιρα: «Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας»

Η Παλμέιρας έχει μπροστά της τον τελικό του Λιμπερταδόρες με αντίπαλο τη Σάντος. Τι είπε ο προπονητής Αμπέλ Φερέιρα.   

Φερέιρα: «Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας»

Αισιόδοξος, εμφανίστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα τονίζοντας πως η Παλμέιρας μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, στον τελικό με αντίπαλο τη Σάντος. Θυμίζουμε πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (30/01, 22.00) στο Μαρακανά.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Βάσκο Ντε Γκάμα (1-1) του Λέο Μάτος, ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε για το προσεχές ματς τη Σάντος αλλά και και για την ευκαιρία που θα έχει η ομάδα του να διεκδικήσει και το Copa do Brasil, εκτός από το Λιμπερταδόρες.

«Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας. Αυτή ήταν η μεγάλη πρόκληση που δέχτηκα. Ένιωσα και αισθάνομαι ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για αυτό. Γι' αυτό πέρασα τον Ατλαντικό, για μένα, μαζί με τους παίκτες, σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο, για να εργαστώ και να κερδίσω. Πίσω είναι πολύ δουλειά, δεν ξεχνώ τη διαδρομή από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα. Υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μελέτησα και δούλεψα, για να φτάσω στον τελικό και να απολαύσω και να ζήσω αυτή τη στιγμή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα.