Λάτσιο: Βρήκε τον αντι-Σωκράτη για την άμυνα

Η Λάτσιο ήρθε σε συμφωνία με την Μίλαν για την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Ματέο Μουσάκιο έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Λάτσιο: Βρήκε τον αντι-Σωκράτη για την άμυνα

Η Λάτσιο μπορεί να μην κατάφερε να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος φόρεσε τελικά τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν άργησε να βρει τον παίκτη που ήθελε για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Οι «λατσιάλι» ήρθαν σε συμφωνία με την Μίλαν για την απόκτηση του Ματέο Μουσάκιο έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο Αργεντινός αναμένεται πλέον να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής στόπερ αποκτήθηκε από την ομάδα του Μιλάνου το 2017, όταν αποχώρησε από την Βιγιαρεάλ, ενώ στο διάστημα της παρουσίας τους στους «ροσονέρι» κατέγραψε μέχρι σήμερα 75 εμφανίσεις και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την τρέχουσα σεζόν ο 30χρονος αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του, τον Στέφανο Πιόλι, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις δύο αναμετρήσεις της ομάδας.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο έπειτα από το πέρας 19 αγωνιστικών στην κατηγορία και συνεχίζει την προσπάθειά της για την διεκδίκηση μιας θέσης στην Serie A που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.