Πωλήσεις έκτακτης ανάγκης εξετάζει η Ντόρτμουντ

Στην… πόρτα της εξόδου από την Ντόρτμουντ θα βρεθούν Τζέιντον Σάντσο, Τζιοβάνι Ρέινα και Ραφαέλ Γκερέιρο, αν ο σύλλογος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Πωλήσεις έκτακτης ανάγκης εξετάζει η Ντόρτμουντ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο «στρατόπεδο» της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγωνιστική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Bundesliga.

Έπειτα από το πέρας 18 αγωνιστικών στην κατηγορία οι Βεστφαλοί βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αγνοούν την «γεύση» της νίκης στα τρία τελευταία τους παιχνίδια. Όπως σημειώνει η «Bild», ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν πωλήσεις έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που στο τέλος της περιόδου δεν καταφέρει ο σύλλογος να εξασφαλίσει μία θέση για την συμμετοχή του στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Τα ονόματα που βρίσκονται κοντά στην… πόρτα της εξόδου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι αυτά των Τζέιντον Σάντσο, Τζιοβάνι Ρέινα και Ραφαέλ Γκερέιρο, που η πωλήσεις τους θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην Μπορούσια.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι Βεστφαλοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν τον επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από αρκετούς συλλόγους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Όσον αφορά τον Σάντσο που προαναφέραμε,το όνομα του Άγγλου φορ παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία και το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να τον εντάξει στις τάξεις της αλλά τελικά αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ που αξίωνε η Ντόρτμουντ.