Σίλβα: το μήνυμά του στον Λάμπαρντ και τα προηγούμενα σχόλια για τον Τούχελ

Μήνυμα θέλησε να στείλει στον πρώην τεχνικό της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο Τιάγκο Σίλβα. Τι σχόλια έχει κάνει ο Βραζιλιάνος στο παρελθόν για τον νέο τεχνικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ,

Σίλβα: το μήνυμά του στον Λάμπαρντ και τα προηγούμενα σχόλια για τον Τούχελ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι, μετά από μόλις 18 μήνες θητείας στην τεχνική ηγεσία. Η απογοητευτική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, έκαναν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να τον απομακρύνει από τον πάγκο των «μπλε».

Τσέλσι: Τέλος ο Λάμπαρντ - Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Τούχελ (pic)

Παρά την πορεία της ομάδας πάντως, ο Λάμπαρντ άφησε θετικές εντυπώσεις στους παίκτες και ειδικά στον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος τον ευχαρίστησε δημόσια μέσω Twitter: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει εσείς και το επιτελείο σας, για εμένα από τότε που εντάχθηκα στην ομάδα. Όπως σας έχω πει, ένιωθα ότι δουλεύαμε μαζί για δέκα χρόνια! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την απόλυση του Λάμπαρντ, ο αντικαταστάτης του, Τόμας Τούχελ, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να υπογράψει συμβόλαιο. Τούχελ και Σίλβα γνωρίζονται καλά, εφόσον έχουν συνεργαστεί ξανά στην Παρί. Μάλιστα, με αφορμή την έλευση του Γερμανού ήρθαν στην επιφάνεια ορισμένα σχόλια που είχε κάνει ο Σίλβα μετά την απόλυση του Τούχελ από τους «Παριζιάνους». Ο τεχνικός απομακρύνθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από το σχόλιο του ότι «νιώθω περισσότερο σαν πολιτικός παρά σαν προπονητής». Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα αντιπαλότητα που είχε με τη διοίκηση της Παρί ήταν αρκετό για να χάσει τη θέση του.

Ο Σίλβα είχε τότε δηλώσει: «Είναι δύσκολο, αλλά φαινόταν ότι [η απόλυση] θα συνέβαινε. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις που έπρεπε να αλλάξουν. Κατά τη γνώμη μου ο Λεονάρντο ανέλαβε την κατάσταση και πήρε την απόφασή του».

Το ποστ του Σίλβα για τον Λάμπαρντ: