Νάπολι: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Γκατούζο

Στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι θα παραμείνει ο Τζενάρο Γκατούζο, κόντρα στις φήμες περί απόλυσής του μετά την ήττα από την Ελλάς Βερόνα.

Νάπολι: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Γκατούζο

Με τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική της ηγεσία θα συνεχίζει να πορεύεται η Νάπολι, παρά την… δυσφορία στο εσωτερικό της ομάδας για την χθεσινή (24/1) ήττα από την Ελλάς Βερόνα στην 19η αγωνιστική της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» έχασαν με το βαρύ 3-1 από την αντίπαλό τους στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι», που τους στέρησε την ευκαιρία να επιστρέψουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο, ενώ, ως γνωστόν, το «χαστούκι» αυτό ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά και την ήττα της ομάδας από την Γιουβέντους στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ.

Φήμες ήθελαν την διοίκηση της ομάδας του ιταλικού νότου να εξετάζει την απόλυση του Γκατούζο από τον πάγκο και συνάμα να σκέφτεται την περίπτωση του Ράφα Μπενίτεθ, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την κινέζικη Νταλιάν. Όπως μετέδωσε όμως το ιταλικό δίκτυο «Sky Italia», η Νάπολι αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Γκατούζο και να τον διατηρήσει στον πάγκο της.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από τη Νάπολη αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τόνισε πως «δεν είναι καιρός να κάνουμε αλλαγές, θα συνεχίσουμε με τον Γκατούζο».

Φυσικά, οποιαδήποτε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι έχει «παγώσει», ενώ τονίζεται παράλληλα πως τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία.

Οι «παρτενοπέι» υποδέχονται την Σπέτσια την προσεχή Πέμπτη (28/1) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν τα ματς πρωταθλήματος κόντρα σε Πάρμα (31/1), Τζένοα (6/2) και Γιουβέντους (13/2), πριν ο σύλλογος αντιμετωπίσει την Γρανάδα στο πρώτο μεταξύ τους ματς (18/2) για την φάση των «32» του Europa League.