Η Νιούελς θέλει συμπαίκτη του Σκόκο τον Σολδάνο

Ενδιαφέρον της Νιούελς Ολντ Μπόις για τον Φράνκο Σολδάνο αποκάλυψαν οι Αργεντίνοι, αφού η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να διακόψει το δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Η Νιούελς θέλει συμπαίκτη του Σκόκο τον Σολδάνο

Καθόλου ικανοποιημένοι δεν είναι στη Μπόκα Τζούνιορς από τη μέχρι τώρα παρουσία του Φράνκο Σολδάνο. Ο 26χρονος επιθετικός έχει σημειώσει τρία γκολ και οι Αργεντίνοι κάνουν προσπάθειες να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του. Τον Σολδάνο τον έχει αποκτήσει δανεικό από τον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2021.

Τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή ήθελαν τη Μπόκα να διακόπτει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και να τον επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Στη Λατινική Αμερική, ωστόσο, νεότερα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι Νιούελς Ολντ Μπόις έχει μπει στη διεκδίκηση του Φράνκο Σολδάνο. Και το περασμένο καλοκαίρι είχε αναπτυχθεί φημολογία για τη Νιούελς και τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά τότε η Μπόκα είχε τον πρώτο λόγο.

Τώρα στη Μπόκα θέλουν να διακόψουν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή με τον Χόρχε Μπερμούντες να έχει ενημερώσει και τον ίδιο ότι το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. "Αγκάθι" σε αυτή την ιστορία είναι το συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος παραμένει "δεμένος" έως το καλοκαίρι του 2021 με τη Μπόκα. Η προοπτική της Νιούελς, ωστόσο μοιάζει να είναι ιδανική και τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ομάδα του Χόρχε Μπερμούντες που δείχνει διάθεση να ξεφορτωθεί τον Σολδάνο.

Στη Νιούελς ποντάρουν πολλά στο γεγονός ότι η Μπόκα θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός δεν τον θέλει πίσω. Ο Φράνκο Σολδάνο προορίζεται για παρτενέρ του Νάτσο Σκόκο στην επίθεση της Νιούελς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα.