Στα βάθη της Ανατολίας βρήκε ομάδα ο Μανουέλ Ντα Κόστα

Βρήκε τελικά ομάδα ο Μανουέλ Ντα Κόστα μετά από πέντε μήνες ανεργίας και συγκεκριμένα στην τουρκική Ερζούρουμσπορ.

Στα βάθη της Ανατολίας βρήκε ομάδα ο Μανουέλ Ντα Κόστα

Πέντε μήνες έμεινε άνεργος και από το να μην παίξει σε καμία ομάδα έως το καλοκαίρι, προτίμησε να πάει σε έναν σύλλογο χαμηλού επιπέδου και όχι τόσο διαφημισμένο, από τη στιγμή που δεν έβρισκε κάτι καλύτερο. Ο λόγος για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, που βρισκόταν σε αναζήτηση κλαμπ από τον περασμένο Αύγουστο και τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα βάθη της Ανατολίας!

Ο Μαροκινός πρώην στόπερ του Ολυμπιακό έχει υπογράψει εδώ και μέρες εξάμηνο συμβόλαιο με την νεοφώτιστη του τουρκικού πρωταθλήματος, Ερζούρουμσπορ, που εδρεύει στο Ερζερούμ (γνωστό και ως Θεοδοσιούπολη) και η οποία είναι η μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Τουρκίας.

Η Ερζούρουμσπορ είναι στην προτελευταία θέση της μεγάλης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος και προχώρησε σε κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο, με σκοπό να κερδίσει τη σωτηρία της στα παιχνίδια του β’ γύρου.

Σίγουρα το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου θεωρεί, ότι ο Ντα Κόστα είναι ο ποδοσφαιριστής, που με την εμπειρία του μπορεί να δώσει έναν άλλον αέρα στην Ερζούρουμσπορ.

Ο Μαροκινός έχει αγωνιστεί ήδη δύο φορές και μάλιστα ως βασικός, έχοντας μία νίκη (διπλό μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Κασίμπασα) και μία ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 35χρονος Ντα Κόστα είναι έως τον Ιούνιο, αλλά υπάρχει αυτόματη οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που η Ερζούρουμσπορ καταφέρει στο τέλος να μείνει στα «μεγάλα σαλόνια» του τουρκικού πρωταθλήματος.