Μαρσέιγ: Ανακοίνωση για Μίλικ και το μέλλον του Μήτρογλου

Παίκτης της Μαρσέιγ είναι με κάθε επισημότητα ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο δανεισμός του επιθετικού της Νάπολι επηρεάζει και τον Κώστα Μήτρογλου.

Μαρσέιγ: Ανακοίνωση για Μίλικ και το μέλλον του Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ με τη μορφή δανεισμού από την Νάπολι. Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο και οι Μασσαλοί άδραξαν την ευκαιρία.

Το συμβόλαιο του Μίλικ ολοκληρώνεται την τρέχουσα σεζόν και οι «παρτενοπέι» φρόντισαν να τον παραχωρήσουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να έχουν κάποιο όφελος. Ενδιαφέρον έδειξε και η Γιουβέντους, όμως η ομάδα του Νότου δεν ήθελε ο παίκτης να δοθεί σε ανταγωνίστρια του ιταλικού τίτλου.

Ο Πολωνός θα φοράει τα χρώματα της Μαρσέιγ για τους επόμενους 18 μήνες, ενώ στη συμφωνία συμπεριλήφθηκε και όρος για οψιόν αγοράς στα 8 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 4 με τη μορφή μπόνους.

Στη Νάπολι ο Μίλικ αγωνίζεται από τη σεζόν 2016-17 και έχει καταγράψει 93 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας και 38 γκολ στη Serie A. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε καθόλου με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Το μέλλον του Μήτρογλου

Όπως γίνεται σαφές, η μετακόμιση του 26χρονου επιθετικού στη Μασσαλία επηρεάζει άμεσα και την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στα πλάνα του Άντρε Βίλας Μπόας και η έλευση ενός ακόμα φορ τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο 32χρονος διεθνής ετοιμάζεται ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού φαίνεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη.