Τα βρήκε με τον Άρη ο Μήτρογλου!

Έτοιμος να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» με τον Κώστα Μήτρογλου είναι ο Άρης, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του! Ελεύθερος μένει από την Μαρσέιγ

Τα βρήκε με τον Άρη ο Μήτρογλου!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται πλέον ο Άρης. Ο «Γερμανός» τα βρήκε σε όλα με την Μαρσέιγ για τη λύση του συμβολαίου του (έληγε το καλοκαίρι) και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης που ασχολήθηκε προσωπικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, εμφανίζεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μήτρογλου για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2022.

Αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος και τυπικά από την Μαρσέιγ, με τους Γάλλους να φτάνουν τελικά στο σημείο να πληρώσουν το 100% του υπόλοιπου του συμβολαίου του, καθώς έβλεπαν ότι αν δεν του έδιναν όλα τα χρήματα, τότε ο Μήτρογλου θα έμενε έως το καλοκαίρι στην Μασσαλία κάνοντας μόνο προπονήσεις και στο τέλος θα έπαιρνε όλο το συμβόλαιο. Οπότε, έσπευσαν να βγάλουν νωρίτερα το «διαζύγιο», από τη στιγμή που θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα ως προς τα χρήματα που θα έβγαιναν από τα ταμεία της Μαρσέιγ.

Αφού λοιπόν διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Μήτρογλου θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Προβλήματα τραυματισμών δεν είχε, αν και τον τελευταίο καιρό στην Γαλλία είχαν εμφανιστεί πολλά δημοσιεύματα που τον χαρακτήριζαν αδιάφορο στις προπονήσεις της Μαρσέιγ. Το στήριζαν βέβαια το ρεπορτάζ τους στο γεγονός ότι ο Μήτρογλου βλέποντας ότι δεν είχε μέλλον στην Μασσαλία, είχε αρχίσει να... ταξιδεύει το μυαλό του αλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απορρίψει μία σούπερ πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά δεν το συζητούσε καν να πάει στη Μέση Ανατολή για οικογενειακούς λόγους.