Λάτσιο για Παπασταθόπουλο γράφουν στην Ιταλία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» η Λάτσιο ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά τα «θέλω» του διεθνούς στόπερ αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας 

Λάτσιο για Παπασταθόπουλο γράφουν στην Ιταλία!

Την επομένη της ανακοίνωσης του «διαζυγίου» του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Άρσεναλ έγινε γνωστός ένας ακόμη πιθανός προορισμός του διεθνούς Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Κι αυτός είναι στη γειτονική Ιταλία. Όχι όμως στη Γένοβα και την Τζένοα, όπου έχει ήδη θητεύσει, αλλά νοτιότερα, στην Ρώμη, με την Λάτσιο να ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Gazzetta dello Sport».

Ωστόσο βασικός παράγοντας, για το ότι υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει περαιτέρω, είναι οι απαιτήσεις του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, οι οποίες δεν συμβαδίζουν με την πολιτική του συλλόγου.

Πάντα κατά την ίδια πηγή, ο «Papa» φέρεται να ζητά κλειστό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και με απολαβές 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Αυτός ο συνδυασμός είναι απαγορευτικός για την Λάτσιο που δεν θέλει να φράξει το δρόμο σε κάποιον από τους ταλαντούχους παίκτες της.