Ουντινέζε - Αταλάντα 1-1: Νέα «Χ»αμένη ευκαιρία για τους «μπεργκαμάσκι» να βρεθούν στην 4αδα!

Η Αταλάντα αναδείχθηκε για δεύτερο, σερί, ματς ισόπαλη, μένοντας εκτός τετράδας, που οδηγεί στο Champions League, αφού στο Φρίουλι έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε, σ' εξ αναβολής αγώνα

Ουντινέζε - Αταλάντα 1-1: Νέα «Χ»αμένη ευκαιρία για τους «μπεργκαμάσκι» να βρεθούν στην 4αδα!

Μετά το 0-0, στο Μπέργκαμο, με την Τζένοα, η Αταλάντα υποχρέωθηκε σε μια ακόμη ...άβολη ισοπαλία κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της στην Serie A.

Αυτή τη φορά ήταν η Ουντινέζε που της «έκοψε» πόντους στο Φρίουλι, με το 1-1 σ' εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής.

Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από τα ...αποδυτήρια (23ο δευτερόλεπτο!) με τον Περέιρα, ζήτησαν πέναλτι, προς το φινάλε του ημιχρόνου για μαρκάρισμα στον σκόρερ τους από τον Γκολίνι, αλλά ισοφαρίστηκαν από εντυπωσιακό γκολ του Μουριέλ πριν την ανάπαυλα (44').

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ αλλά δεν το βρήκαν.

Έτσι η ομάδα του Γκασπερίνι (αήττητη για 10 ματς πρωταθλήματος αλλά με 4 ισοπαλίες) το μόνο που κατάφερε ήταν να πιάσει τη Γιουβέντους (που έχει ματς λιγότερο) μένοντας, όπως κι οι «μπιανκονέρι», στον πόντο από την τετράδα.

Όσο για τους «φριουλάνι» (που δεν κερδίζουν από τις 12/12 και προέρχονταν από 2 ήττες, έχοντας συγκομιδή 4π. σε 9 ματς...) είναι μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.