Διαψεύδει η Φένλο για Μπεσίκτας και Γιακουμάκη

Η Φένλο διέψευσε τα σενάρια που προέκυψαν από την Τουρκία σύμφωνα με τα οποία η Μπεσίκτας κινείται για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη.

Διαψεύδει η Φένλο για Μπεσίκτας και Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με 16 γκολ σε 17 παιχνίδια είναι ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie και ο ποδοσφαιριστής που έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Η πολύ καλή σεζόν που κάνει ο 26χρονος επιθετικός έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύσσονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια με τον ίδιο να είναι ο πρωταγωνιστής αυτών. Ένα από αυτά ήθελε τη Μπεσίκτας να ασχολείται σοβαρά με τον Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο η Μπεσίκτας είχε έρθει σε επαφή με τη Φένλο προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις για τον Έλληνα επιθετικό. Το τουρκικό κλαμπ είναι προφανές ότι παρακολουθεί την πορεία του Γιακουμάκη και οι επιδόσεις του είναι φυσικό να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί η Φένλο διαψεύδει ότι υπήρξε επαφή με τη Μπεσίκτας για τον Έλληνα επιθετικό. Το ολλανδικό κλαμπ δεν έχει σκοπό να ενδώσει τόσο απλά για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σε οποιονδήποτε σύλλογο.

Όσον αφορά στη Μπεσίκτας δεν είναι και σε θέση αυτή τη στιγμή να προχωρήσει στην απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο τουρκικός σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι τόσο απλό αυτή την περίοδο να κάνει κίνηση για τον 26χρονο επιθετικό.