Το αντίο του Σωκράτη στην Άρσεναλ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί παρελθόν για την Άρσεναλ και την αποχαιρέτισε με μία συγκινητική ανάρτηση.

Το αντίο του Σωκράτη στην Άρσεναλ

Το καλοκαίρι του 2018 η Άρσεναλ προχώρησε στην απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τη Ντόρτμουντ μετά από πέντε χρόνια. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός σήμερα (20/1) έλυσε και επίσημα το συμβόλαιο του με τους "κανονιέρηδες" και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 32χρονου στόπερ είναι πολλά. Τζένοα και Μπέτις είναι δύο ομάδες που φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Η περίπτωση του απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ενώ και η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή. Ο Σωκράτης από την πλευρά του ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την ομάδα τη φανέλα της οποία θα φοράει από εδώ και στο εξής.

Με μία ανάρτηση του στα social media, ωστόσο, αποχαιρέτισε την Άρσεναλ, ενώ χαρακτήρισε την περίοδο που φόρεσε τη φανέλα της από τις πιο όμορφες της καριέρας του. Αναλυτικά ο Παπασταθόπουλος έγραψε:

«Μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της καριέρας μου ολοκληρώθηκε σήμερα. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Άρσεναλ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες, το staff και τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Έδωσα τα πάντα στην Άρσεναλ και η Άρσεναλ μού προσέφερε πολλά. Εύχομαι τα καλύτερα, με υγεία και επιτυχία πάντα. Σας ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.