Πορτογαλία: Η Σπόρτινγκ απέκλεισε την Πόρτο στα ημιτελικά του League Cup

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ο Καμπράλ που είχε μπει αλλαγή «σκότωσε» 2-1 την Πόρτο στα ημιτελικά του League Cup Πορτογαλίας

Πορτογαλία: Η Σπόρτινγκ απέκλεισε την Πόρτο στα ημιτελικά του League Cup

Ο 22χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, Τζοβάν Καμπράλ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιτελικού του League Cup Πορτογαλίας.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κι ενώ είχε περάσει αλλαγή στο 77΄ μετέτρεψε το 1-0 της Πόρτο, σε 2-1 υπέρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στέλνοντας τα «λιοντάρια» στον τελικό της 23ης Ιανουαρίου.

Στην έδρα της Λεϊρία, το «Μαγκαγιάες», όπου το βράδυ της Τετάρτης θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Μπράγκα και στην Μπενφίκα, η Πόρτο προηγήθηκε με τον Μαρέγκα στο 79΄, αλλά στο 86΄ και στο 90΄+4 ο νεαρός Καμπράλ έστειλε τους πρωτοπόρους της Primeira Liga στο μεγάλο τελικό.

Η αποψινή ήταν η πρώτη ήττα της Πόρτο από την Σπόρτινγκ μετά από 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που οι «Δράκοι» δεν γνώριζαν τι θα πει ήττα. Έτσι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο γι΄ άλλη μια χρονιά δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης.