Σάλκε: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Χούντελαρ (pic)

Παίκτης της Σάλκε είναι και πάλι ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σάλκε: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Χούντελαρ (pic)

Την επιστροφή του Κλας-Γιαν Χούντελαρ στη Σάλκε επισημοποίησε ο γερμανικός σύλλογος, όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/1) μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 37χρονος Ολλανδός στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «βασιλικούς μπλε» πηγαίνοντας στο Γκελζενκίρχεν ως ελεύθερος από τον Άγιαξ, στον οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία τριάμισι χρόνια.

Ο Χούντελαρ έχει ήδη ανακοινώσει την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο το προσεχές καλοκαίρι και αποτελούσε σφοδρή επιθυμία του να γυρίσει στην πρώην ομάδα του στο τέλος της καριέρας του, με σκοπό να τη βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Bundesliga. Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν η Σάλκε βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος, με 7 βαθμούς και μόλις 1 νίκη σε 16 αγώνες (4 ισοπαλίες και 11 ήττες).

Ο Χούντελαρ πριν από τον «Αίαντα» είχε αγωνιστεί για επτά συνεχόμενα χρόνια (2010-17) στη Σάλκε, για λογαριασμό της οποίας σημείωσε 126 τέρματα και 35 ασίστ σε 240 συμμετοχές. Στην επιστροφή του θα φορά τον αριθμό 21 στη φανέλα.