Διετή φυλάκιση σε ποδοσφαιριστές για καταγραφή και διαρροή ροζ βίντεο

Το δικαστήριο του Σαν Σεμπαστιάν τιμώρησε με διετή φυλάκιση τους ποδοσφαιριστές Σέρχι Ενρίτς και Αντόνιο Λούνα για καταγραφή και διαρροή ροζ βίντεο.

Διετή φυλάκιση σε ποδοσφαιριστές για καταγραφή και διαρροή ροζ βίντεο

Ποινή κάθειρξης δύο ετών επέβαλε το δικαστήριο του Σαν Σεμπαστιάν στους ποδοσφαιριστές Σέρχι Ενρίτς και Αντόνιο Λούνα για καταγραφή ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο μάλιστα διέρρευσε τον Οκτώβρη του 2016.

Παρότι αμφότεροι κινδύνευαν με φυλάκιση μέχρι και πέντε ετών, τελικά έδειξαν μεταμέλεια στη δίκη με αποτέλεσμα η ποινή τους να μειωθεί, ενώ παράλληλα κατέβαλαν και αποζημίωση ύψους 110.000 ευρώ στο θύμα.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι οι προσωπικές τους στιγμές είχαν «ανέβει» σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά σε βάρος των δύο παικτών, οι οποίοι την περίοδο εκείνη αγωνίζονταν στην Εϊμπάρ.

Μάλιστα, στην υπόθεση εμπλεκόταν και ο μέσος της Αλμπαθέτε, Έντι Σιλβέστρε, ο οποίος φερόταν να ήταν εκείνος που βιντεοσκοπούσε τις εν λόγω πράξεις, αλλά τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Ισπανία: Ένριτς, Λούνα και Σιλβέστρε αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης για σεξουαλικό αδίκημα!

Ο Σέρχι Ενρίτς παραμένει ακόμα στην Εϊμπάρ και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετρά 12 εμφανίσεις και δύο γκολ, ωστόσο, έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, το μέλλον του παραμένει αβέβαιο στον σύλλογο.

Από την άλλη, ο Αντόνιο Λούνα αποχώρησε από τους Βάσκους το 2017 και πλέον ανήκει στην Ζιρόνα, που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.